?

Log in

 
 
29 November 2010 @ 12:17 am
 
Well, hello there darlings... Hoztam egy kis változatosságot.

Cím: Csak egy délután
Írta: OKami & Kíra
Fandom: FullMetal Alchemist
Korhatár: 18+
Páros: Roy/ed
Műfaj: pornó?
Figyelmeztetés: trágárság, meg ami a párossal jár
Jogok: Square-Enix/Hiromu Arakawa
Állapot: Kész
Megjegyzés: Ez itt a szégyentelen önreklám helye


- Hé, Edward. Mit művelsz...?

- Nyisd ki a szemed, ha nem látsz - vetette oda foghegyről a fiú. - Keresztrejtvényt fejtek.

- Agytorna, mi? - Roy elmosolyodott, és odalépett a szőke srác háta mögé. - Van kedved játszani?

A fiatalabb alkimista a lehető legérdektelenebb fejjel nézett fel. - Játszani. Persze. Ugyan mit?

- Vagy a Mersz, vagy nyelszre gondoltam, vagy pedig az Én még sohára. Melyikhez lenne inkább kedved, hm? - Roy végigsimított Ed nyakán, vállán, pillangókönnyű ujjakkal érintve csak az automail-csatlakozást.

A fiú testén finom remegés futott végig, és az idősebb Elric kinyújtózott ültében. - Mondjuk az utóbbi. A változatosság kedvéért.

Roy elvigyorodott és megkerülte a kanapét, hogy Ed mellé telepedjen. Elővett egy érmét, feldobta, majd letakarta, amikor elkapta.

- Ha írás, én kezdek - tette hozzá, mintegy magyarázatképpen, majd felemelte az ujjait. Azonban a fémdarabon nem a számok, hanem Amestris címere, a sárkány volt látható. - Sebaj. Az első kör a tied.

- Hmmh. - Edward rendkívül jó pókerarccal rendelkezett. - Én még soha... - ezen a ponton mégis inkább elvigyorodott, igen szélesen, - nem feküdtem le szőke lánnyal. Heh.

- Pedig azt hittem Rockbell már rég berángatott az ágyába - somolygott Roy. Kifejezetten örült, hogy ez nem így történt. - Mit szeretnél, mit csináljak?

- Csókolj meg, de úgy ám, hogy ne kapjak levegőt - jelentette ki Ed. Nem szeretett teketóriázni, és nyilvánvaló volt, hogy az ezredes csak újabb ürügyet keresett a szexre. A fiúnak pedig nem volt ellenére egy kis hancúr. Fiatal volt, erős, tomboltak a hormonjai, és Mustang különben is remek szerető volt. Bár Ed előbb harapta le volna a saját nyelvét, mint hogy ezt közölje a férfival, hacsak nem az orgazmus utáni kellemes bódulatban.

Roy a tenyerébe vette a fiú arcát, majd ráhajolt a szájára. Szemeit félig lehunyva hagyta, hogy a nyelveik táncra perdüljenek. Végül gyengéden beleharapott Ed alsó ajkába, majd visszahúzódott a saját térfelére. Elégedetten nézte, ahogyan a pír szinte megvilágította a fiú arcát, és ahogyan az aranyfénnyel izzó szemekben a vágy csillogni kezdett.

- Én jövök. Én még soha nem verekedtem Alphons-zal.

- Agyon is ütnélek abban a pillanatban, hogy megpróbálnád - ígérte Ed levegő után kapkodva. A csók valóban fergeteges volt. - Mit akarsz?

- Hogy vedd le a felsődet, és ülj az ölembe. - Roy arckifejezésére a 'vén kujon' jelző illett volna leginkább, de ez őt cseppet se zavarta. Edet sem. Szépen lehúzta a fekete topot, felfedve sima mellkasát, és egy féloldalas vigyorral a felettese ölébe mászott. - Új kör. Én még sosem voltam részeg.

- Nem-e? - kérdezett vissza Roy felhúzott szemöldökkel. - A karácsonyi tojáslikőrre még emlékszel?

- Akkor nem voltam részeg! - tiltakozott Ed önérzetesen. - Csak kicsit be voltam állva. És el is múlt elég hamar.

- Rendben, meggyőztél. Nekem nincsenek efféle kifogásaim - mondta Roy. Egyik kezével átölelte a fiút, míg a másik tenyere végigsimított Ed mellkasán. - Mit szeretnél?

- Vedd le a nadrágodat. Az ing maradhat. - Nem volt értelme sietni.

Roy megrázta a fejét, majd némi akrobatikus csípőmozgással leszedte magáról a nadrágot, anélkül, hogy Edet teljesen kilökte volna az öléből. Egyszerű fehér alsó volt rajta, amin kezdett kirajzolódni félmerev férfiassága.

- Engem még sohasem döntött fel kutya.

- Grrr! - vicsorgott a fiú és kísérletet tett rá, hogy kitekerje a feljebbvalója nyakát. - Kit hívsz olyan kicsinek, hogy nem látszik ki a szőnyegből??

Roy elkapta Ed csuklóit. Csókot lehelt mind a hús-vér, mind a fémre, majd ártatlanul pislogott a szeretőjére, remélve, hogy ennyivel megússza.

- Ezt se csináltam még, de értékelném, ha a kezeidet inkább valami hasznos dologgal kötnéd le. Látni szeretném, ahogy játszol magaddal.

Ed összerezzent, Mustangra pislogott, és elpirult. Ugyan sor került már ilyesmire korábban, de csak nagyon ritkán, és a gondolat, hogy a férfi ilyen intim elfoglaltság közepette legelteti rajta a szemét, nagyon izgató volt. A fiú nyelt egyet és felállt, hogy megszabaduljon a nadrágjától és az alsójától, aztán visszaült, és kissé szégyellősen széttárta a combjait. Az automail ujjai végigcirógatták a vesszőjét, és Ed felszisszent, a fém hideg volt. Aztán a hús-vér ujjak fonódtak a büszke testrész köré, a hüvelykujj mozogni kezdett fel és alá, kissé felgyűrve a puha bőrt. A fém-ujjak addig a mellbimbókat vették kezelésbe, és Ed felsóhajtott, ahogy a lusta gyönyör lassan eltöltötte.

Mustang szinte beitta a látványt, majd amikor már nem bírta tovább gyengéden Ed meztelen combjaira rakta a kezét. Egyszerre csúsztatta őket lejjebb, amíg a baljával el nem érte az automailt, és ott megállt. A száját a fiatalabb férfi ádámcsutkájára tapasztotta, félig harapva, félig csókolva Ed torkát.

A szőke alkimista átkarolta az ezredes vállait, és a sűrű sötét hajba mélyesztette az ujjait. Utóbb a körmei finoman végigkaristolták Mustang gerincét és Ed felnyögött. - Én jövök...

Roy még egyszer végignyalta Ed torkát, majd visszahúzta a fejét. Az alsónadrágja kifejezetten szűkös lett az utóbbi pár perctől, és a szemében megvillanó cseppnyi bosszúság is emiatt lehetett.

- Mondjad.

Ed megnyalta az ajkát és Mustang szemébe nézett. - Én még sosem akartam Führer lenni.

- Megnyugtató - mosolyodott el Roy, majd ő is végignyalta Ed ajkait. - Mit tegyek...?

- Vedd le az alsód, és vedd a kezedbe... mind a kettőt - mondta Ed halkan.

- Tudod, mit felejtettem el...? - jegyezte meg Mustang, ahogyan egy sóhajtásra emlékeztető hang kíséretében a földre dobta a gatyáját. Visszahúzta Edet a lábai közé, majd a tenyerébe zárta a két ágaskodó szerszámot. Ezúttal Roy letagadhatatlanul felnyögött, ahogyan az ujjai egymáshoz dörzsölték és fel-le jártak farkakon.

Ed lihegett, halkan, de élvezettel nyüszített, mint egy kölyökkutya, aminek a hasát vakargatják. A homlokát Roy vállára hajtotta, és átölelte a férfit. - Ugyan mit...?

- Síkosítót - nyögte ki az ezredes. A szabad ujjai átvándoroltak Ed golyóihoz, és gyengéden cirógatni kezdte a ráncos bőrt.

- Köpj a tenyeredbe - ajánlotta a fiú, és mélyen felnyögött, ahogy a finom ujjak a heréit görgették. - Vagy mittomén...

- Vagy az, vagy megállunk, és a hálóig eljutunk valahogy - ajánlotta fel Roy. Ed arcát, állát csókolta, ahogy a kettejüket összetartó tenyere gyorsabban kezdett mozogni.

- Mér' kell mindig baszni...? - Az ifjú Elric levegő után kapkodott. - Ez most... olyan jó, túl jó... majd később háló... Ah, Roy! - a fiú csípője megrándult, közelebb Mustangéhoz. A hús-vér ujjai a férfi fenekének két félgömbje közé csúsztak, és végigsimítottak az ánuszon. Ed felszegte a fejét, és szégyentelenül kidugta a nyelvét.

- Nem kell. Ed...! - Az ezredes egyre közelebb került a csúcshoz, és egy szenvedélyes csók után Ed vállainak esett fogaival. A kezei szorgosan mozogtak a férfiasságaik körül, illetve Ed heréit cirógatva. - Mindjárt...!

- Iigen... - a fiú hevesen lihegett, az arcát Roy nyakához szorította és végignyalt a férfi füle tövén. - Igen, bassz... Roy, nnnh... nhh! Ah, Aah!! - a karcsú, de erős test megfeszült, Ed kétségbeesve felkiáltott, ahogy elélvezett; a forró sperma eláztatta Roy ingét, és egy kis plusz segítséget adott az ezredes ténykedéséhez.

Mustang torokhangokat hallatott, ahogyan maga is elért pár mozdulattal később a csúcsra; a szorosan összezárt szemhéja alatt tűzijátéknak tűnt a gyönyör. A fülében doboló vér átadta a helyét a zihálásának, és Roy gyengéden megcsókolta Edet.

- Basszus... - jegyezte meg elégedett csodálkozással, mikor szétváltak az ajkaik.

- Miva'? - érdeklődött vissza az Acél Alkimista, láthatóan még kissé kótyagosan az elsöprő élménytől. Persze ez nem akadályozta meg abban, hogy közelebb ne bújjon feljebbvalója forró, nedvességtől csillogó testéhez.

- Teveled még ez is jobb - mormolta Roy a szőke hajkoronába, és szorosan átölelte a másikat. - Soha nem tudnálak megunni.

Edward szélesen vigyorgott és visszaölelt. Mi tagadás, az egójának semmi nem esett ezeknél a burkolt vallomásoknál jobban. - Kösz. Maj' igyekezni fogok, hogy sose legyen panasz. - Ed ásított. - Kis pihi, kézmosás, ruhacsere...? Esetleg valami harapnivaló? Szerintem ez egy zseniális ötlet.

- Magam se tudnék jobbat javasolni - bólintott Roy egyetértőleg.


~Vége~ :3